Waarom je tijdens je verbouwing of verhuizing uitstekend in dit hotel in Den Bosch zou kunnen verblijven

Je kent het vast wel: je hebt je eigen huis verkocht, maar je krijgt de sleutels van je nieuwe huis pas over een maand. Of als je niet in je eigen huis kunt wonen door een intense verbouwing. Daarom hebben wij hét hotel in Den Bosch gevonden waar je perfect een hele tijd zou kunnen overbruggen.

Op slechts 5 minuten rijden van Den Bosch vind je Hotel De Ruwenberg in het gezellige dorp Sint-Michielsgestel. Vanwege de korte afstand tot de stad, de hotelfaciliteiten, service en rust is het de perfecte accommodatie om een langer verblijf door te brengen.

Het hotel in Den Bosch is gelegen op een 14 hectare groot landgoed en daardoor is het van alle rust en gemakken voorzien. Hotel De Ruwenberg ligt midden in het groene gebied en is ideaal om even rustig een rondje te wandelen of te fietsen. Vervolgens kun je oneindig vaak een duik nemen in het verwarmde binnenzwembad, ontspannen in een van hun sauna’s of verwend worden in de massagesalon.

Beweging kom je hier ook niet te kort door de fitness, tennisbanen, driving range, squashbanen en jeu-de-boules baan.

Waarschijnlijk wil je na je verblijf in dit hotel niet eens meer naar je nieuwe huis nadat je een maand op een van de comfortabele en ruime kamers hebt geslapen. Naast het fijne bed, beschik je ook over je eigen badkamer en drink je onbeperkt gratis koffie of thee op je kamer.

Stal je verhuisdozen dus in een opslagloods en boek je verblijf.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.