Voordelen van palletstellingen

Palletstellingen zijn stellingen waar je pallets met goederen in kwijt kunt. Een palletstelling bestaat uit staanders en liggers. Deze zijn in veel verschillende diepte-afmetingen verkrijgbaar. Voor de opslag van de meest gangbare europallets heb je een diepte van 1100 mm nodig. Ben je benieuwd naar de voordelen van deze palletstellingen? Lees dan verder!

Overzichtelijkheid

Een stelling zorgt voor veel overzicht in een magazijn. Als je veel goederen moet opslaan is het van belang dat je ze snel terug te kunnen vinden. Wanneer de pallets in stellingen worden geplaatst, staan ze goed opgeslagen en geordend. Hierdoor is het gelijk duidelijk welke producten er nog op voorraad zijn en welke niet.

Veiligheid

Palletstellingen zijn speciaal ontworpen om pallets te kunnen dragen. Doordat ze veel gewicht moeten kunnen dragen, zijn de stellingen gecheckt of ze voldoen aan alle veiligheidsregels. Hierdoor weet je zeker dat jouw personeel met veilig materiaal werkt.

Flexibiliteit

Een voordeel aan palletstellingen is dat er erg veel mogelijk is. Stellingen zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten, materialen en verschillende draagvermogens. Ook is het mogelijk om een stelling op maat te laten maken, als je werkt met pallets die geen gangbare afmetingen hebben.

Draagkracht

Als je een stelling wilt aanschaffen kan je voor verschillende soorten gaan. Er is daarbij een onderscheid te maken in draagkracht. Je kunt kiezen voor een middelzwaar of zeer zwaar draagvermogen. Bedenk dus goed hoe zwaar de pallets zijn die je wilt opslaan in de stellingen.

Laat je adviseren door een deskundige!

Wil je graag palletstellingen aanschaffen voor in het magazijn? Neem dan een kijkje op de website Stellingstunt palletstellingen. Zij hebben een breed aanbod aan stellingen in allerlei formaten, materialen en draagvermogens. Wil je meer informatie over een product of wil je deskundig advies? Neem dan contact op en laat je adviseren over de mogelijkheden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.