Top 5 schoonste hotels van Nederland

Als je een hotel hebt geboekt om in te overnachten ga je ervanuit dat deze schoon is. Het is verplicht als hotel zijnde om de hotelkamers schoon te maken al gebeurd dit soms niet altijd even goed. Sommige low budget hotels maken bijna niet tot weinig schoon waardoor de prijs en het aantal sterren laag is. Reizigers kiezen vaak voor low budget hotels om voor een nachtje in te verblijven zodat ze niet veel geld hebben of een bepaald budget hebben. 

Hierdoor heeft een hotel dus een bepaalde doelgroep en alsnog gasten. Doordat er weinig schoonmaakkosten zijn kunnen ze ook de hotelkamers dus goedkoper aanbieden. Daarom zetten ze ook vaak schoonmaak vacatures op het internet. Wil jij toch graag in een heel hygiënisch en schoon hotel slapen? Dat kan zeker! Wij hebben 10 hotels op een rijtje gezet die een hele hoge hygiëne hebben. Hiervoor is er nog een deel 1 verschenen, die zou je eventueel ook nog kunnen lezen!

Hotel de Kruishoeve

Dit hotel heeft drie sterren, maar dit betekent niet dat het dan een lage recensie heeft voor de schoonmaak. Dit hotel heeft maar liefst een score van 9.0 op de schoonmaak. Naast de goede schoonmaak zijn de gasten ook tevreden over het eten en de goede service van het personeel.

Hotel de Hoeve de Plei

Hotel de Hoeve de Plei is gelegen vlakbij Mechelen in zuid Limburg. Het hotel heeft 2 sterren maar heeft maarliefst een 8,8 score voor de schoonmaak. Het hotel is volledig gerenoveerd en heeft een authentieke uitstraling. 

Hotel Riche

Hotel Riche ligt in Valkenburg in Limburg en ziet er prachtig uit. Het hotel heeft 3 sterren en krijgt een 8,5 score van de gasten op het gebied van de schoonmaak. Je kunt er dus vanuit gaan dat de hotelschoonmaak in dit hotel erg goed is. Naast de goede schoonmaak zijn de gasten ook er tevreden over de prachtige ligging en de goede service wat het hotel biedt.

Hotel Herikerberg

Dit hotel heeft vier sterren en ligt in Markelo in Overijssel. Het hotel krijgt een 8,4 score voor de hygiëne waardoor het één van de schoonste hotels in Nederland is. Ook zijn de gasten heel erg blij met de omgeving waardoor je goed kan fietsen en de gastvrije service van het personeel. 

Fletcher Hotel en Restaurant Parkstad

We zijn al aangekomen bij het laatste hotel. Het Fletcher hotel Parkstad bevindt zich in Kerkrade in zuid Limburg.  De schoonmaak van het hotel krijgt maar liefst een 8,7 van de gasten. Ook valt het in de reviews op dat de gasten erg te spreken zijn over de mooie kamers. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.