Ik ga op reis en neem mee

We kunnen weer op vakantie na een heftige coronaperiode, maar toch trekken we nog niet massaal naar het buitenland. Tijdens iedere persconferentie is het maar de vraag of de versoepeling van korte of lange duur is. Zo kunnen we nu weer naar veel landen reizen binnen Europa. Echter moeten we ons voor vertrek wel laten testen op Corona. Het is dus best belangrijk om goed voorbereid op vakantie te gaan. Dat geldt niet alleen voor de PCR-test, maar ook de standaard spullen die onmisbaar zijn voor een onvergetelijke vakantie! Ik ga op reis en ik neem mee? Hieronder hebben we voor jou een beknopte checklist gemaakt!

Noodzakelijke documenten

Als je een leuke vakantiebestemming hebt gevonden is het meest belangrijke natuurlijk de tickets en reisdocumenten. Anders houdt de vakantie simpelweg op en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Onder reisdocumenten we natuurlijk een Nederlandse Identiteitskaart of Nederlands paspoort. De tickets worden door veel reisorganisaties online als e-ticket verzonden.

Badgoed – & badkleding

Als je naar een zonnig paradijs gaat is het nemen van een duik in de zee, het meer of zwembad natuurlijk zalig. Zorg daarom dat je je badpak, bikini of zwembroek niet vergeet. Ook is het belangrijk dat je badkleding aanschaft waar jij je lekker in voelt. Vakantie is om te genieten, dus zorg dat je je lekker voelt in de badkleding die je meebrengt naar je vakantieoord. Ook is het heerlijk om een groot strandlaken van jezelf mee te brengen. Vaak is er een handdoekenservice, maar hoe lekker is het om je eigen trendy badlaken mee te brengen. Dat wordt shinen op je zonnebedje, lekker relaxen met een cocktail in je hand. Wist je trouwens ook dat je voor op vakantie heel trendy dunnen satijnen kimono’s hebt die heerlijk zijn om te dragen tijdens vakantie? Of zachte kinderbadjassen? Deze shop je eenvoudig op badjas.nl, dé nummer in badjassen.

Toiletartikelen

Als je na een dagje zonnen, varen of het doen van een excursie bij je accommodatie aankomt is het douchen & dineren. Dan is het belangrijk als je tijdens het opfrissen van alle gemakken bent voorzien. Zorg dus dat je jouw favo luchtje, favo make-up, doucheschuim, bodylotion & after sun meebrengt. Zo kun je je zonder irritatie klaarmaken voor een sfeervolle avond met je geliefde of vrienden. Let’s party!

Tijdschriften & spelletjes

Relaxen aan de rand van het zwembad of op het strand is heerlijk. Tussen het snorkelen of zwemmen door is het ook leuk om even te verdwijnen in een spannend boek of leuk tijdschrift. Ook het doen van een spelletjes zorgt voor wat ontspanning. Thuis nemen we er door ons hectische leven vaak de tijd niet voor, maar het simpel doen van een spelletje is gewoon gezellig. Neem dus een spel kaarten of puzzelboekje, zodat het je tijdens de vakantie aan niets ontbreekt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.