Wist je dat de meiden van Ogene al druk bezig zijn met huisje, boompje, beestje?

De zusjes Ogene zijn niet meer weg te denken uit de Showbizz en terecht! Door hun doorbraak met de The Voice of Holland en het nummer Magic hebben zij hun carrière een vliegende start gegeven. Elke stap die zij nu maken staat gelijk al in de showbizz nieuws. Toch hebben de meiden naast hun carrière nog een ander leven.

Het privéleven van de meiden

Naast een succesvolle carrière zijn de zussen al jaren gelukkig met hun vriendjes. Kortgeleden gaf Amy aan dat zij voor het eerst met haar vriend samen is gaan wonen in Den Bosch. Ook haar andere zussen Lisa en Shelly zijn al een tijdje gesetteld. Natuurlijk zijn wij heel erg nieuwsgierig wie de vriendjes nou precies zijn. Vriendjes Ogene wisten lang de spotlights te ontlopen maar nu gaan we toch echt onthullen wie de vriendjes nu precies zijn.

Het eerste koppel

We beginnen met het eerste koppel Amy en Stan, zij leerden elkaar kennen via werk. Je moet je liefde ergens tegenkomen natuurlijk. Stan werkt mee aan de theatershow van de meiden en hebben ondertussen al drie jaar verkering. Het koppel is nog steeds hotel de botel verliefd op elkaar en vinden het juist fijn om in deze tijd vaker samen te kunnen zijn.

Koppel nummer twee

Ook Shelley is ondertussen al drie jaar samen met Rory. Rory schreef samen met Rick Vol het songfestivalnummer Lights of Shadows. Daarnaast is hij ook nog eens gitarist, waarbij hij leuke samenwerkingen heeft met Mr.Probz en andere bekende zangers. Beiden in de muziekwereld, alsof die twee voor elkaar gemaakt zijn.

Last but not least

Lisa overtreft de zussen met de langste relatie, zij heeft maar liefst vijf jaar met Ergin Arslanbas. Hij is niet bekend in de muziekwereld maar wel erg actief op zijn eigen YouTube kanaal: Achterklap. Je hoeft natuurlijk ook niet hetzelfde leuk te vinden natuurlijk. Wij wensen de dames veel geluk toe en hopelijk komt er gauw meer positief nieuws, wij kunnen niet wachten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.