Een glazen terrasoverkapping laten plaatsen

Wil je graag meer ruimte in huis? Je zou dan eens kunnen nadenken om een overkapping aan je huis te bouwen. Een glazen overkapping aan huis zorgt voor uitbreiding van je leefruimte en geeft tegelijkertijd de mogelijkheid om meer te genieten van het buitenleven. Met een glazen overkapping creëer je eigenlijk een hele mooie verbinding tussen binnen en buiten.

Een glazen overkapping laten plaatsen

Zit je eraan te denken om binnenkort een glazen overkapping te laten plaatsen? Gumax is een internationale ontwikkelings-en fabricagroep die je met design en comfort het hele jaar door laat genieten van jouw tuin. Innovatie, design en kwaliteit staan bij Gumax centraal. Hierdoor ben je verzekerd van een stijlvolle overkapping waar je jarenlang plezier van gaat hebben.

Ontwerp je eigen overkapping

Gumax staat al jaren bekend om zijn hoogwaardige aluminium tuinoverkappingen. Je kan zelf stijlen en kleuren combineren om jouw ideale overkapping samen te stellen. Vaak wordt er gekozen voor de kleur Antraciet maar bij donkerde huizen kan het juist ook heel mooi zijn om voor de kleur Crème te kiezen. Daarnaast heb je de keuze uit een klassieke stijl of een moderne stijl. Ook het glas van een overkapping is erg belangrijk. Ook hier heb je de keuze uit verschillende soorten. Bij helder glas kan je volledig door het glas heen kijken, terwijl je bij melkglas net wat meer privacy hebt. Polycarbonaat dakplaten bieden een solide dakbedekking en zijn voorzien van een honinggraat structuur. Terrasoverkappingen worden geleverd in een standaardbreedte en diepte maat, maar deze afmetingen zijn eenvoudig aan te passen.

Laat je inspireren

De terrasoverkappingen, glazen schuifwanden en zonwering zijn van hoge kwaliteit. Wil je alles rondom je huis in dezelfde stijl? Laat je dan bij Gumax ook inspireren voor een carport. Met een stijlvolle Gumax carport bescherm je je auto onder meer tegen regen, hagel, sneeuw, bladeren en vuil. Hierdoor blijft de lak van jouw auto beschermt. Kijk op gumax.com en maak gratis een afspraak.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.