Blijven zwarte kozijnen ook een trend in 2022?

In 2021 was er toch wel één absolute woontrend, de zwarte, veelal stalen, kozijnen. Dit hebben we vooral teruggezien binnenhuis, want veel mensen kochten een nieuwe deur gemaakt van zwart kozijn. Deze deur, met veel raam, geeft je huis een echt stoer karakter, maar straalt toch ook rust uit. Geen wonder dat veel mensen ervoor vielen. De zwarte kozijnen bij DHK waren niet aan te slepen. 

Maar kunnen we in 2022 weer een dergelijke horde op de zwarte kozijnen bij DHK verwachten? Wij verwachten van wel. In dit artikel vertellen we je de reden waarom ook in 2022 de zwarte kozijnen bij DHK niet aan te slepen zijn. 

De redenen voor de populariteit 

De reden waarom in 2021 de zwarte kozijnen gigantisch populair waren is omdat tijdens de corona periode veel mensen toch wat aan hun huis gingen doen. Een keer de deur aanpakken leek veel mensen wel een goed idee. Maarja, je gaat niet de oude witte deur vervangen door een nieuwe witte deur. De stalen, zwarte kozijnen boden dan ook een goede optie. 

Helaas is de corona situatie in 2022 waarschijnlijk nog niet veel beter. Veel mensen zullen dan ook wel hun vakantiegeld in een kleine update van hun huis stoppen. Vandaar dat ook de stalen, zwarte kozijnen weer in zullen komen.

De luxe uitstraling 

Maar vernieuwingsdrang is niet de enige reden. Naast zwarte kozijnen is ook de schuifpui een gewenste upgrade voor velen huishouden. Een schuifpui is namelijk de perfecte tuindeur: veel licht, flexibiliteit en een luxe uitstraling. Natuurlijk hebben fabrikant 1+1=2 gedacht en zien we nu ook de schuifpui gemaakt van zwarte kozijnen. Dit zorgt er natuurlijk voor dat de populariteit van de zwarte kozijnen alleen maar verder zal stijgen. 

Het is dan ook aan te raden, mocht je serieuze interesse hebben in een zwarte schuifpui of kozijn, om dan snel te handelen. Voor je het weet zijn alle schuifpuien en kozijnen uitverkocht en moet je wachten tot 2023.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.