Afdekzeil zwembad: simpel maar praktisch!

Het is zonde om onnodig veel onderhoud te plegen aan jouw zwembad. We kunnen ons zwembad ten slotte vrijhouden van vuile stoffen door middel van simpele tools. Een handig voorbeeld hiervan is een afdekzeil voor je zwembad. Een afdekzeil zorgt bijvoorbeeld dat je minder onderhoud hoeft te plegen, in tijden dat je het zwembad niet gebruikt. In deze blog bespreken we alle voordelen van een afdekzeil en wat de mogelijkheden zijn bij het zoeken naar een geschikt afdekzeil. Ieder zwembad is ten slotte uniek! Lees dus gauw verder en ontdek hoe belangrijk zo’n simpele tool kan zijn.

Bescherming en warmtebehoud

Met een zwembadzeil bescherm je jouw zwembad natuurlijk van insecten en andere vuile stoffen. Dit is belangrijk bij zowel opzetbare zwembaden als ingebouwde zwembaden. Opzetbare zwembaden worden soms namelijk in een garage of schuur geplaatst. Hier kunnen ook verschillende dieren komen die willen schuilen in zo’n zwembad. Door het af te sluiten met een afdekzeil, zorg je dat beesten die kans niet krijgen. Wij adviseren je om een afdekzeil te plaatsen in de koude maanden, maar ook in de zomermaanden. In de koude maanden bespaart dit je namelijk een hoop onderhoud, maar in de zomermaanden kan zo’n afdekzeil ook de warmte in het water behouden. Dit maakt de eerste plons van de dag erna een stuk aangenamer.

De mogelijkheden

Het is voor sommige mensen belangrijk dat een afdekzeil past bij de rest van de inrichting van een tuin. Je kan bij verschillende aanbieders een afdekzeil zwembad kopen in verschillende standaard kleuren. Op deze manier sluit het beter aan bij de rest van de een tuin. Daarnaast hebben zwembaden veel verschillende formaten en vormen. Daarom heb je bij veel aanbieders, zoals Nettenshop, de mogelijkheid om een zwembadzeil te kopen in specifieke formaten. Op deze manier past het precies en hebben vuile stoffen geen kans om het water te betreden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.