Waarom linkbuilding?

Linkbuilding is tegenwoordig een populaire trend en weet jij al waarom? Wij vertellen jou dit graag. Voorheen kon je gewoon naar het buitenland en ging je af van de aanbevelingen om je heen. Dus als mensen om je heen vertelden dat dit restaurant de beste in de omgeving dan geloofde je dat en ging je daar eten. Nu veel digitaal gaat doet Google in principe hetzelfde. Niet elke links zijn hetzelfde de ene link is relevanter voor jouw website dan een andere link. Wanneer je gelinkt bent met een goede link dan gaat de autoriteit van jouw website omhoog. Dit kan ook andersom het geval zijn als je gelinkt bent aan een link die juist niet veel bezoekers heeft. Hoe meer goede linkjes, hoe hoger je op een natuurlijke wijze boven aan Google komt te staan. Dat is uiteindelijk wat je wil bereiken met je website toch?

Ben jij op de hoogte van linkbuilding pakketten?

Wij snappen dat je niet alle tijd en middelen hebt om intensief met linkbuilding bezig te zijn. Gelukkig zijn er diverse linkbuildingsbureaus waaronder Brandmatchers, die beschikken over een groot waardevol netwerk in verschillende branchers. Waardoor het matchen met de juiste link makkelijk gedaan kan worden.

De werkwijze van Brandmatchers is open en transparant. Er wordt eerst een uitgebreid linkprofielanalyse van de website gedaan. Om zo een goed overzicht te hebben hoe de website er nu voor staat. Daarna wordt er een intake ingepland om de verbeterpunten en de SEO doelen te bespreken.  Denk hierbij aan op welke zoekwoorden de focus zal liggen, of de website landelijk of regionaal gevonden moet worden. Daarna gaat het bedrijf aan de slag om een natuurlijk sterk linkprofiel te creëren. Linkbuilding pakket kan eenmalig worden afgenomen of in de vorm van een abonnement. Zoekmachines houden naast relevantie ook de actualiteit bij. Wanneer de zoekmachine ziet dat er geen nieuwe links zijn toegevoegd neemt de waarde van de bestaande links af. Brandmatchers geeft graag een passend advies dat het meest succesvol is in de desbetreffende situatie.

Linkbuilding voor Duitsland, dat kan!

Brandmatchers is op de hoogte dat linkbuilding strategieën voor Duitsland anders zijn dan Nederland. Het Duitse algoritme/ Duitse zoekmachine van Google is over het algemeen strenger en is het van belang om naast kwaliteit ook kwantitatieve linkjes te hebben die niet alleen commerciële doeleinden heeft.

Door de focus te leggen op een hoge domain raiting kan ook op de Duitsemarkt op een natuurlijke wijze een sterk linkprofiel ontstaan. Met alle connecties die Brandmatchers heeft en de specialistische kennis matchen zij graag voor jou de beste links.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.